3. Mina Syskon

Jag har en syster. Hon heter Hannah och är tre år yngre än mig. Vi har alltid vart väldigt bra vänner och nästan aldrig bråkat med varandra. Våra föräldrar fick alltid höra av barnvakter, dagisfröknar och liknande hur fantastiskt snälla vi var.

Hannah bor i Stockholm, så nu när jag flyttat tillbaka till Eskilstuna träffas vi inte så ofta längre, men vi försöker åka och hälsa på varandra lite då och då. I går åkte jag upp till Sthlm för att umgås med henne hela dagen. Vi åkte ut till stallet där hon rider och sen till IKEA, en riktigt trevlig dag!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, vill ni veta mer om henne så besök hennes blogg helt enkelt :)

>> Dag 1 – Presentation av mig själv.
>> Dag 2 – Min första kärlek.
>>Dag 3 – Mina syskon.
>> Dag 4 – Det här åt jag idag.
>> Dag 5 – Min kärlek.
>> Dag 6 – Min dag i detalj.
>> Dag 7 – Mina bästa vänner.
>> Dag 8 – Mina passioner.
>> Dag 9 – En perfekt helg för mig.
>> Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
>> Dag 11 – Mitt arbete.
>> Dag 12 – I min handväska.
>> Dag 13 – Den frisyr jag trivs bäst i.
>> Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
>> Dag 15 – Mina drömmar.
>> Dag 16 – Fula ovanor.
>> Dag 17 – Min favoritresa.
>> Dag 18 – Min bästa födelsedag.
>> Dag 19 – Något jag saknar.
>> Dag 20 – Den här dagen för precis ett år sedan.
>> Dag 21 – Min önskelista.
>> Dag 22 – Det här upprör mig.
>> Dag 23 – Något jag önskar att jag gjorde mer.
>> Dag 24 – Det här får mig att gråta.
>> Dag 25 – Min skoltid.
>> Dag 26 – Mina rädslor.
>> Dag 27 – Min favoritplats.
>> Dag 28 – Mina favoritskor.
>> Dag 29 – Mina ambitioner.
>> Dag 30 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med..

One thought to “3. Mina Syskon”

Leave a Reply

Your email address will not be published.